Serc

Werk & Inkomen

Werk & Inkomen

Bent u klant van CWI, UWV of de afdeling sociale zaken en werkgelegenheid van de gemeente Culemborg, dan maken wij gebruik van uw gegevens. Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Een deel van die gegevens kunt u voortaan ook bekijken via internet, in uw eigen Digitaal Klantdossier. Het enige dat u nodig heeft is een computer met internetaansluiting en een DigiD. U kunt uw gegevens inzien via www.werk.nl.

Er zijn tientallen regelingen om uw inkomen aan te vullen. Veel mensen maken daar geen gebruik van. Geldt dat ook voor u?
www.berekenuwrechtplus.nl

Culemborgs Participatiehuis

Het Culemborgs Participatiehuis werkt!

In 2010 is de gemeente Culemborg bezig geweest een Culemborgs concept te ontwerpen om de dienstverlening rondom re-integratie en inburgering en het aanbod van scholingstrajecten in Culemborg efficiënter, doelgerichter en klantgerichter te maken. Dat doen we met het Culemborgs Participatiehuis (CPH).
Daarin worden alle instrumenten die er op gericht zijn om nieuwkomers maatschappelijk wegwijs en actief te maken en mensen vanuit de WWB weer aan werk te helpen onder één dak gebracht, onder regie van de gemeente Culemborg vanaf januari 2011. In december 2010 gaat het Werkcentrum al van start.
Contactgegevens Culemborgs Participatiehuis:

Pascalweg 11
4104 BE Culemborg
t.: 0345-477 700

e.: info(at)culemborg(dot)nl

 

UWV Werkbedrijf

De activiteiten van het CWI (Centrum voor Werk en Inkomen) en de re-integratieactiviteiten van UWV zijn gebundeld tot UWV Werkbedrijf.

Formulierenbrigade

Laat u geen geld liggen?

Er zijn tientallen regelingen om uw inkomen aan te vullen. Veel mensen maken daar geen gebruik van. Geldt dat ook voor u?

Wat kan de formulierenbrigade voor u doen?

De formulierenbrigade weet waar u recht op kunt hebben en helpt u graag verder. We onderzoeken op welke regelingen u recht heeft en helpen u met de aanvragen.

Wat levert u dat op?

Hulp van de formulierenbrigade is gratis. We proberen u zo snel mogelijk te helpen. De regelingen kunnen u extra geld opleveren.

  • De formulierenbrigade neemt geen papieren in. U blijft zelf verantwoordelijk voor het ondertekenen, afgeven of opsturen van formulieren.
  • Medewerkers van de formulierenbrigade gaan vertrouwelijk met uw gegevens om.

De formulierenbrigade is er voor vragen op het gebied van regelingen, voorzieningen, wetten en uw administratie. Indien nodig verwijzen we u verder.

Afspraak

De formulierenbrigade houdt meerdere spreekuren. Daar kunt u zonder afspraak langskomen. Indien nodig is een huisbezoek mogelijk. Om een afspraak te maken kunt u bellen naar t. 778 134. 
Of een mail sturen naar formulierenbrigade(at)hotmail(dot)com.

Vrijwilligersinformatiepunt

Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) helpt u met alle vragen over vrijwilligers(werk). Het VIP leidt en begeleidt vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties, geeft cursussen in deskundigheidsbevordering en geeft informatie over wet- en regelgeving.

www.vip-culemborg.nl